online

 

Солодке життя із "Пісочницею"Дитяче свято — подія завжди радісна та захоплююча, адже батьки намагаються організувати його яскравим та незабутнім. Воно включає у себе море розваг, конкурсів та пригод, гарно прикрашений стіл із частуваннями і, неодмінно, солодощі — діти їх обожнюють, тому без них ніяк. Сьогодні солодкий стіл став популярним атрибутом, без якого не обходиться практично жодне торжество — чи то день народження, чи весілля. Солодощі на вашому святі — це можливість поласувати смаколиками та додати до загальної атмосфери яскравий елемент.

Власна кондитерська дитячого парку святкування днів народження "Пісочниця” пропонує смачні та корисні солодощі для всієї сім'ї. Для когось кулінарія — це бізнес. Для професіоналів-кондитерів “Пісочниці” — мистецтво та філософія життя! Вироби наших експертів у світі солодощів — це істинна насолода смаком та цілковита натуральність інгредієнтів! У кондитерському цеху ми самостійно випікаємо та декоруємо свої шедеври. І вони неодмінно прийдуться до смаку як маленьким, так і дорослим ласунам.

До вашого свята наші майстри виготовлять мафіни, кап-кейки, кейк-попси, желе та муси, вишукані десерти тірамісу та пана-коту і, неодмінно, торти з оригінальним ексклюзивним оздобленням до будь-якої події.

Торт — це символ свята, який привертає увагу кожного гостя. Тому він має бути смачним та вишуканим. Ми потурбуємося про те, щоб ваше свято пройшло на висоті. Вам залишиться тільки насолоджуватися задоволеними посмішками рідних людей.

Пригостіть своїх близьких дивовижним “Естерхазі” чи “Баварським” або ж елегантним “Трюфельним”. Відкрийте для себе неповторність “Йогуртового”. Феєричний смак дитинства у шматочку “Медовика” та “Наполеону” зробить ваш день ще особливішим! Із ними можна влаштовувати свято щодня!

Чому нас обирають? Уся продукція кондитерської “Пісочниці” готується виключно із найсвіжіших натуральних інгредієнтів найвищої якості, не містить синтетичних ароматизаторів та інших штучних складників. Сировина для виготовлення солодощів є сертифікованою і відповідає встановленим державою нормам та вимогам.Солодке життя із "Пісочницею"

Нашу продукцію цінують також за її естетичну привабливість. Кондитери-віртуози парку створять вироби будь-якого розміру, стилю та складності дизайну. Для наших майстрів обмежень не існує!

Нас люблять за найвищий рівень виконання та смаку! До нас повертаються за якістю та натуральністю!

Професійні адміністратори “Пісочниці” поділяться своїм досвідом та допоможуть вам визначитися із замовленням. Враховуючи ваші вподобання, порадять солодощі, які неодмінно будуть до смаку поціновувачам кулінарних шедеврів.

Вироби кондитерів “Пісочниці” неодмінно стануть невід’ємними супутниками свят у вашій родині, а також вашого позитивного настрою! Чекаємо вас у гості!

З любов’ю — ваша “Пісочниця”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

callme